top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Dagritme-kaarten Het jaar rond

0051
€9,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Dagritme-kaarten Het jaar rond gebruik je om rust en structuur aan de week te brengen. Fijn voor de kinderen, maar óók heel fijn voor opvoeders.
De digitale set bestaat uit 12 grote maandkaarten, 4 grote seizoenskaarten, 7 grote dagkaarten en 4 grote kaarten van de dagdelen ochtend, middag, avond en nacht. De bijbehorende 34 feest- en vakantiedagen steek je eenvoudig in de grote dagkaarten. Bij de set vind je een duidelijke uitleg en doe-tips voor in de praktijk.

Een prachtige basis-set om te gebruiken met de Dagritme-kaartensets uit Pauline's Peuter Plan. De activiteiten uit deze kaartensets steek je eenvoudig in de grote dagkaarten.

Print de pagina’s op stevig papier, knip de kaarten uit. Als je de kaarten kunt lamineren heb je er jarenlang plezier van.

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page