top of page

Webinar Spelend leren

Pauline krijgt veel aanvragen om workshops over haar boeken te geven. Dat kost haar én cursisten een hoop tijd. Een digitale workshop biedt daarvoor uitkomst:
zo kan zij op een eenvoudige manier tóch de informatie en kennis overbrengen, in de tijd die jullie het beste uitkomt!

 

Wat is het?

Deze online cursus bestaat uit een 25 minuten durende video waarin Pauline vanuit haar studio vertelt over de verschillende educatieve en interactieve elementen in haar prentenboeken. Je krijgt een inkijkje bij Pauline thuis in de studio én ze vertelt over het hoe en waarom ze educatieve extra’s in de boeken aan biedt.

 

Wat leer je?

In deze cursus leer je hoe je boeken meer gericht kunt toepassen in de groep of thuis. Je leert de educatieve elementen uit prentenboeken in te zetten om het spelend leren te stimuleren.

 

Voor wie is het?

Deze webinar is niet alleen geschikt voor pedagogisch medewerkers, gastouders of leerkrachten die hun vaardigheden willen vergroten maar ook organisaties die een workshop willen aanbieden aan hun medewerkers kunnen deze film inzetten als bijscholing. De film is individueel te bekijken maar ook als team, met een discussie na afloop.

 

Ben je voorleesliefhebber thuis? Na het zien van de film kijk je anders naar prentenboeken en lees je met nóg meer plezier voor!

Met deze webinar bepaal je als zelf waar en wanneer jij je in het onderwerp wilt verdiepen.

Hoe bestel ik de webinar?

Klik hier en je komt in de webshop. Je vindt de webinar in de categorie nieuw en onder het kopje webinar!

Duur: 25 minuten

Inhoud: film

Prijs: 9,95 euro

 


 

bottom of page