top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Woord-kaarten Yoga met Kas en Saar

00090
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Op vier 'poten' staan als een hond, fladderen als een vlinder, zachtjes wiegen als een bootje...kinderen vinden yoga heerlijk!

Kinder-yoga juf Yvonne beschrijft 24 houdingen die peuters en kleuters goed aankunnen. Heb je geen yoga ervaring? Met deze kaartenset erbij kunnen jullie samen aan de slag!

Yvonne is naast peuterjuf ook gediplomeerd kinder-yoga juf. Voor Pauline's Peuter Plan schrijft ze fijne yogalessen rondom de boeken. Met deze basisset woordkaarten kun je zelf aan de slag met kleuters en peuters.

Waarom Yoga?

Peuters en kleuters worden zich bewuster van hun lichaam door yoga. Het verbetert het zelfvertrouwen en concentratievermogen. Het heeft een positief effect op de lichaamshouding en de motorische ontwikkeling. Daarnaast is het gewoon een heerlijk rustmoment in de dag, samen met je kind(eren).

De kaartenset ‘Yoga met Kas en Saar’ bestaat uit 24 kaarten met yogahoudingen, uitgebreide beschrijvingen van de houdingen en bijbehorende spelvoorbeelden.

De smaak te pakken? Een uitgebreid lespakket Yoga met kas en Saar thema Verkeer is beschikbaar in de webshop.

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page