top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Woord-kaarten Thema Winter

00061
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens
De sneeuw, het ijs, smelten,...Kinderen leren veel nieuwe woorden en begrippen in de winter en tijdens het voorlezen van de boeken Saar in de winter en Winter met Fien en Milo.
Met deze digitale set bijbehorende woordkaarten stimuleer je de taalontwikkeling spelenderwijs. De uitgebreide digitale set woordkaarten bij het thema Winter bestaat uit 60 woordkaarten. Alle woorden uit de prentenboeken Saar in de winter en Winter met Fien en Milo komen aan bod: een pindaslinger voor vogels maken, van wortels zoeken tot worteltaart eten, van het ondersneeuwen en het terugvinden van de wantjes van Milo. Begrippen als de kou, de warmte, het ijs en het smelten komen uitgebreid aan bod.
Kortom, uitgebreide set kaarten waar je eindeloos mee uit de voeten kunt binnen dit thema. Plus spel en werk-tips.

Print de pagina’s op stevig papier, knip de kaarten uit. Als je de kaarten kunt lamineren heb je er jarenlang plezier van.

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page