Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Vlaggenlijn: Yoga met Kas en Saar

Art.nr. 000100
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Zwaaien met je slurf als olifant, een hoge rug opzetten als een kat en springen als een kikker ...kinderen vinden yoga heerlijk!

Deze vlaggenlijn met alle 24 kinderyoga-houdingen is een fijne aanvulling op het yoga lespakket en de woordkaartenset met alle houdingen die je in de webshop vinden kunt. De vlaggen zijn lekker groot: 19x 26 cm, zo zien de kinderen alle houdingen goed.

Kinder-yoga juf Yvonne heeft 24 houdingen die peuters en kleuters goed aankunnen bij elkaar gezocht.

Yvonne is naast peuterjuf ook gediplomeerd kinder-yoga juf. Voor Pauline's Peuter Plan schrijft ze fijne yogalessen rondom de boeken.

Waarom Yoga?

Peuters en kleuters worden zich bewuster van hun lichaam door yoga. Het verbetert het zelfvertrouwen en concentratievermogen. Het heeft een positief effect op de lichaamshouding en de motorische ontwikkeling. Daarnaast is het gewoon een heerlijk rustmoment in de dag, samen met je kind(eren).

De smaak te pakken? Een uitgebreid lespakket Yoga met Kas en Saar thema Verkeer is beschikbaar in de webshop. Wil je er ook beschrijvingen van alle houdingen bij plus extra spelvoorbeelden? Bestel dan de woordkaartenset yoga met Kas en Saar.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!