top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Telkaarten Thema Eitjes in de doos

000200
€4,95
In stock
1
Product Details

Zin in de lente? Met dit uitgebreide spellenpakket rond eitjes en eierdozen oefenen kinderen spelenderwijs de kleuren en hun rekenvaardigheid.

Met de kaartenset ‘Eitjes in de doos’ oefenen kinderen spelenderwijs het tellen en leren ze de 5-structuur herkennen. Handig als je straks sommen tot 10 moet gaan uitrekenen. Met de 5-structuur gaat dit rekenen sneller en hebben kinderen snel overzicht over met betrekking tot het optellen en aftrekken tot en met 10.

Met de opdrachtenkaarten ‘kleur’ leren kinderen kleuren herkennen en op kleur sorteren en combineren. Zoek dezelfde kleuren bij elkaar als op de voorbeeldkaart.

De kaarten passen perfect in een thema als ‘Lente’ en zijn ook goed in te zetten bij bijvoorbeeld het thema ‘Eten en drinken’.

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.


Save this product for later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page