top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Praatkaarten Thema Alle Gevoelens

000201
€9,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Praatkaarten vormen een prachtige start voor bijzondere gesprekken met kinderen. Je gebruikt ze zowel thuis als in de groep.

Het onder woorden brengen van gevoelens, begrip voor de ander en oplossingen bedenken voor problemen staan centraal.
Wat is fijn en wat niet? Hoe kun je helpen? Samen ontdekken jullie waarom jij je soms boos of verdrietig voelt en waarom een ander soms heel blij is. Zo stimuleer je zowel de taalontwikkeling als de sociale ontwikkeling van kinderen spelenderwijs.

Samen met het voorlezen van de boeken uit de Kriebels in je buik serie, geef je met spelvormen met deze Praatkaarten woorden aan de gevoelens en emoties die kinderen hebben.

Deze set Praatkaarten Thema Alle gevoelens bestaat uit 80 praatkaarten, grote en kleine fiches, grote kaarten met kinderen erop en bijbehorende spelvoorbeelden.
Ook beschikbaar in de webshop: een bijbehorende vlaggenlijn met grote illustraties van alle afspraken uit het boek Ja & Nee gevoelens uit de Kriebels in je buik serie.

Het boek ‘Ja & Nee gevoelens’ uit de 'Kriebels in je buik' serie wordt door de Vlaamse overheid aan álle scholen gratis verstrekt, om kinderen zo jong mogelijk weerbaar te maken en meer zelfvertrouwen op te bouwen.

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page