Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Lespakket Yoga met Kas en Saar Thema Verkeer

Art.nr. 00089
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Hou je van Yoga? Doe het samen thuis of in de groep! Geen ervaring met yoga? Geen probleem, met de uitleg van Yoga-juf Yvonne kan iedereen meteen aan de slag.

Yvonne is naast peuterjuf ook gediplomeerd kinder-yoga juf. Voor Pauline's Peuter Plan schrijft ze fijne yogalessen rondom de boeken. Bij het boek Kas en Saar in het verkeer gaan de schoentjes uit en leren de kinderen net zo stil te staan als een stoplicht, net zo goed om zich heen te kijken als een uil en met de beentjes in de lucht te trappelen als bij fietsen en lekker samen zitten in de lange trein.

Waarom Yoga?

Peuters en kleuters worden zich bewuster van hun lichaam door yoga. Het verbetert het zelfvertrouwen en concentratievermogen. Het heeft een positief effect op de lichaamshouding en de motorische ontwikkeling. Daarnaast is het gewoon een heerlijk rustmoment in de dag, samen met je kind(eren).

Tip: Er is ook een woordkaartenset met alle gebruikte yogahoudingen, de uitleg daarbij en speltips beschikbaar in de webshop.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!