top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Lespakket Thema Weer fijn naar school

00334
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze eerste weken van het nieuwe schooljaar worden ook wel de Gouden weken genoemd. In deze periode wordt de groep gevormd en leren jullie elkaar kennen. Een goede start is van invloed op de rest van het schooljaar dus een mooie reden om er een thema in de groep van te maken!

Alles komt aan bod in het lespakket: samenwerken, naar elkaar luisteren, elkaar leren kennen, afspraken maken en een duidelijke structuur neerzetten in de klas. Voorspelbaarheid en herhaling zijn hierbij onmisbaar. Als kinderen weten waar ze aan toe zijn, wat er van ze verwacht wordt en wat de grenzen zijn ontstaat ruimte om te ontdekken en zich te gaan ontwikkelen. Kinderen die zich veilig voelen kunnen zich optimaal ontwikkelen en een duidelijke structuur is een belangrijk onderdeel van deze veiligheid.

Met dit lespakket gaan jullie in deze gouden weken aan de slag, wij wensen jullie een heel mooi schooljaar in een fijne groep!

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page