top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Lespakket Thema Ja & Nee gevoelens

00021
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens
Dit zeer uitgebreide lespakket hoort bij het boek ‘Ja & Nee gevoelens dat deel uit maakt van de serie Kriebels in je buik. Samen met de vier andere delen vormt dit boek een heldere en interactieve eerste kennismaking met het lichaam, verzorging, voortplanting, emoties en weerbaarheid.
Deze serie is tot stand gekomen in samenwerking met het Nederlandse Rutgers, kenniscentrum seksualiteit en het Vlaamse Sensoa.

In Vlaanderen krijgen alle scholen het boek 'Ja & Nee gevoelens' van Pauline Oud gratis van de overheid.

Met dit lespakket werk je op een verantwoorde manier aan het stimuleren van de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van kinderen.

Je vindt uitgebreide uitleg, spelvormen, knutseltips en groepsactiviteiten waar je het hele jaar rond gebruik van maken kunt. Een brief voor de ouders is bijgesloten, zo informeer je hen over jullie thema.

Wat zijn Ja & Nee gevoelens? Wanneer zeg je ja en wanneer zeg je nee? Maar ook komen fijne en nare geheimen aan bod en leren we niet alleen ‘Nee, stop ermee’ zeggen maar er ook naar luisteren.

Dit lespakket is geschreven door pedagoog en kindertherapeut Lonneke Sanders. In haar praktijk begeleidt zij ouders en kinderen met gevoels-kwesties. Daarnaast geeft ze workshops en schrijft ze boeken, blogs en lespakketten voor Pauline’s Peuter Plan gericht op de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen.

Ook verkrijgbaar in de webshop zijn de bijbehorende Praatkaarten thema Alle gevoelens en de Vlaggenlijn thema Alle gevoelens.

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page