top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Lespakket Thema Aankleden

0090
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens
Welke kleren heb je allemaal aan? Aan de hand van de prentenboeken Aankleden met Fien en Milo en Kleertjes aan kijken we wat je aantrekt als het buiten lekker warm is of wanneer het koud is.
Het thema aankleden is voor jonge kinderen heel betekenisvol en relevant. In deze fase leren ze zichzelf aan- en uitkleden. Maar hoe heten al die verschillende kleren eigenlijk? Welke sokken zijn samen een paar? Een belangrijk onderwerp dat voor ieder kind van betekenis is.
Met dit lespakket voor peuters leren kinderen spelenderwijs alles over verschillende kledingstukken, bij welk weertype en seizoen ze passen. Een leerzaam thema voor de peutergroep gericht op het stimuleren van de ontwikkeling in brede zin.

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page