top of page
Webshop icoontjes Ideal.jpeg

Webshop: Pauline's Peuter Plan

Lespakket Bewegend Leren Thema Lente

00099
€4,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Wat is er beter om aan de natuurlijke bewegingsdrang van jonge kinderen tegemoet te komen dan nieuwe onderwerpen en vaardigheden bewegend aan te bieden?

In dit pakket vind je praktische en eenvoudig uitvoerbare tips om kinderen aan te zetten tot bewegen en ze bewegend nieuwe kennis en vaardigheden te leren. Eitjes tellen, stoepkrijten en bollen planten: spring, klim, ren en leer intussen alles over de lente. Een fijne aanvulling op het lespakket thema Lente die je natuurlijk ook in de webshop kunt vinden.

Waarom bewegend leren?

Door te bewegen tijdens het oefenen onthoud je alles wat nieuw aangeboden wordt beter en hebben kinderen op andere momenten deze kennis eerder paraat.

Let op
Als je items bestelt, krijg je een e-mailbevestiging met een link naar de items (pdf’s). Ter beveiliging kun je de items twee keer downloaden. Open de link alleen op je laptop of desktop, dan verschijnt de link in je map downloads en kun je het daar later altijd terugvinden.

Bewaar dit product voor later

Spelend leren met prentenboeken van Pauline!

Pauline's Peuter Plan is een complete methode voor (gast-)ouders, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en kleutergroepen.

Veel materialen zijn gratis, en voor andere betaal je een klein bedrag.

Met peuters en kleuters spelenderwijs Engels leren? Vanaf nu zijn steeds meer items ook in het Engels verkrijgbaar!
 

Reading, Playing & Learning with Pauline's Picture Books!

 Pauline's Preschool Project is a complete learning activity method for playgroups, preschools, kindergartens and at home.

Many items are free, and for others you pay a small amount.

Bestellen, veilig betalen, je krijgt direct de download link en kunt meteen aan de slag!

Order, pay safely online, and you will receive the download link immediately!

bottom of page